Met een GS door de wereld

Via inschrijving op de BMW Motorrad website maak je kans om deel te nemen aan een wereldreis over vijf continenten met een nieuwe BMW R1200GS.
Om de lancering van de nieuwe BMW R1200GS te markeren, stuurt het Beierse merk één van deze nieuwe motoren op een wel zeer ongebruikelijke wereldtournee over vijf continenten.

De ‘One World, One GS-tour’ zal via Nieuw Zeeland, Laos (Azië), Botswana, Zuid-Afrika en New Mexico (VS) weer naar Europa gaan. De nieuwe BMW R1200GS wordt daarbij bestuurd door vijf nog te vinden fans.

Een jury van internationale VIP's, die zal worden aangekondigd op de EICMA motorbeurs in Milaan in november, kiest vijf rijders uit de aanvragen die ontvangen zijn in de inschrijfperiode. Deze motorliefhebbers krijgen dan de mogelijkheid om de nieuwe R1200GS als eerste te rijden tijdens één van de vijf delen van de reis!

De wereldpremière van de nieuwe GS is op 2 oktober 2012 tijdens de Intermot geweest. De sluitingsdatum voor inzendingen is 30 november 2012. Aanmelden kan via www.bmw-motorrad.nl/gs.

Waar wacht je nog op!
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.