Vakantiebaan: Michelin zoekt motorrijder om Frankrijk te verkennen

Hoeveel redenen heb je nodig om op je motor over mooie wegen te toeren? Als het ook nog eens te doen is om een serieuze baan heb je zeker interesse!

Ooit, naast het maken van banden, had Michelin ook andere projecten die een correlatie hadden met rijden. Die projecten zijn overgegaan in zelfstandige merken. Neem de Michelin-gids, die werd in 1900 gelanceerd en bevatte beoordelingen van restaurants. De belangrijkste reden was natuurlijk mensen aan te moedigen er met de auto op uit te trekken op zoek te gaan naar uitstekend eten. Liefst ver weg, want dan sleten de banden…

Michelin maakt ook een aantal succesvolle toergidsen en wegenkaarten. Het meest recente plan is de ‘Guide Moto Michelin’ en daarvoor hebben ze een vacature. Als je de baan krijgt, rij je tot eind september routes door Frankrijk.

Wat je daarvoor moet doen? Ga naar de Facebook-pagina en plaats een originele foto of video van een motorreis met een hashtag (zie hieronder. Er staat niet in zoveel woorden dat je betaald wordt, maar er staat wel dat er een contract wordt aangeboden.

#guidemotoMichelin Alerte job de rêve – ⚠️ Candidatures uniquement sur Instagram @Michelinvoyage – Vous aimez…

Geplaatst door MICHELIN Voyage op Maandag 8 juni 2020

Maar… de adder onder het gras is natuurlijk dat je vloeiend Frans moet spreken om een bijdrage te kunnen leveren… Nu maar hopen dat Michelin ook een Nederlandse versie gaat maken: Guide Moto Michelin de Pays-Bas of zoiets.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL