Valse emails RDW

Er zijn valse emails in omloop van de RDW met als afzender info@mail.rdw.nl en als onderwerp: Afdeling Service. In deze email wordt gevraagd om persoonlijke gegevens bij te werken en te controleren op een website. Het gaat hier om een phishingmail, klik daarom niet op de link in het bericht en vul geen gegevens in.

Oude code ongeldig
De RDW en andere overheidspartijen sturen een dergelijk verzoek nooit via email. De RDW adviseert om geen gegevens in te vullen en de email te verwijderen. De RDW adviseert ook goed het emailadres van de afzender van dergelijke berichten te controleren. Emails afkomstig van RDW eindigen op @rdw.nl. Krijgt u een email uit naam van RDW en vertrouwt u deze niet? Dan kunt u contact opnemen met security@rdw.nl. Maar stuur een mogelijke phishingmail niet door. Heeft u een tenaamstellingscode aangevraagd via de link in de phisingmail? Vraag dan een nieuwe tenaamstellingscode aan op de website van de RDW. Daarmee is per direct de oude code ongeldig.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

REAGEER OP DIT ARTIKEL