Gesjoemel met tellerstanden in Opgelicht?! UPDATE

Update 25-3-2020

Goedemorgen, dat was wel even een aflevering die er in haakt… Heb je ‘m niet gezien? Geen stress, want hieronder kun je het item terugzien. De moeite waard kunnen we alvast verklappen.

Bericht 24-3-2020

Bij de verkoop van gebruikte motoren gaat er nog veel mis constateert het consumentenprogramma Opgelicht?! De programmamakers tonen hoe vaak het mis gaat en waar je op moet letten bij de aankoop van een occasion.

Knoeien met de kilometerstand komt nog altijd voor. Zo lang het loont en het technisch mogelijk is, zullen malafide handelaren niet schromen om de klok een paar duizend kilometer terug te draaien. Opgelicht?! besteedde al eerder aandacht aan dit onderwerp.

Bij de RDW is gratis op te vragen wat de kilometerstand van een gebruikt Nederlands voertuig bij benadering moet zijn. Het loont om dat te doen want er zijn schattingen dat er bij 50 procent van het Hollandse wagenpark iets niet klopt. Zie er alles over in Opgelicht?!, vanavond om 21:20 op NPO1.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

REAGEER OP DIT ARTIKEL