WK Superbike Assen verplaatst naar augustus

Het WK Superbike doet Assen niet langer 17, 18 en 19 april aan, maar 21, 22 en 23 augustus. Organisator Dorna moet door het coronavirus flink met het wedstrijdschema schuiven. Reeds gekochte toegangskaarten voor het WK Superbike blijven geldig voor de nieuwe datum.

De kans op toestanden zoals in 2019 is door de nieuwe datum uitgesloten. Vorig jaar werden sommige races niet verreden door sneeuwval en veel te lage temperaturen. Iedereen die op de tribune zat te blauwbekken weet het vast nog wel. Dit jaar kan de ijsmuts thuis blijven liggen en moet de zonnebrandcrème verplicht mee. Het TT Circuit Assen houdt op de website ttcircuit.com iedereen op de hoogte van de actualiteit en beschikbaarheid van de accommodatie.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Als kind verslond ik al de motorboekjes van mijn vader. Meer dan veertig jaar later is de liefde voor de motorfiets nog net zo groot. Natuurlijk ga ik mijn hele leven al autoloos door het leven, laat mij maar 365 dagen per jaar motor rijden. Of 565, maar dat kan niet.