Ook MV Agusta legt productie stil

Het mag inmiddels eigenlijk helaas geen verrassing meer heten, maar ook MV Agusta heeft voorlopig de productie stilgelegd. Zaken die vanuit huis geregeld kunnen worden, zoals het bijhouden van de administratie, gaan gewoon door. De rest niet…

‘De veiligheid van onze medewerkers en de naleving van alle overheidsvoorschriften zijn nu onze eerste prioriteit. We zullen ons steentje bijdragen en volledig samenwerken met degenen die momenteel hard werken voor het algemeen welzijn en daarom volgen we alle aanwijzingen nauwgezet op. We kijken met vertrouwen naar de toekomst, klaar voor een nieuwe start zodra deze noodsituatie voorbij is.’

Timur Sardarov, CEO van MV Agusta Motor S.p.A.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.