Video: Keanu Reeves geeft kijkje achter de schermen

Je kent hem natuurlijk van filmseries als The Matrix of John Wick. Keanu Reeves is een begenadigd acteur in actiefilms. Maar als er één ding is waar hij meer passie voor heeft dan acteren dan zijn het wel motorfietsen. Die passie begon dankzij een van zijn acteerrollen waarvoor hij in München verbleef. Hij leerde in zijn vrije tijd op een enduro rijden en, bij terugkomst in de Verenigde Staten, kocht hij direct een motorfiets om zijn nieuwe hobby voort te zetten. 

Hoewel de Canadees nog wel eens koeltjes kan overkomen, blijkt dat motorfietsen van hem een ware spraakwaterval maken. In de video hieronder, gemaakt door het Amerikaanse lifestyle-tijdschrift GQ, leidt hij je rond door de werkplaats van Arch Motorcycles. Dat bedrijf starrtte hij samen met custombouwer Gard Hollinger nadat die een motorfiets voor Reeves bouwde op basis van een Harley-Davidson. 

In die werkplaats staan overigens ook nog wat interessante machines die niet een Arch-embleem dragen. De circuitfietsen van het management, Reeves’ eigen Norton Commando maar misschien dat de Ducati 998 uit de Matrix Reloaded wel het paradepaardje is in het gebouw.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

REAGEER OP DIT ARTIKEL