13 C
Nederland
vrijdag 19 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Kawasaki Versys 1000 SE lezerstest: de route

Afgelopen vrijdag reden we de eerste lezerstest vanuit ons nieuwe kantoor in Hilversum. Vijf lezers, volgers en/of vrienden van MotorNL reden op een Kawasaki Versys 1000 SE de door ons uitgezette route. Om een goed oordeel te kunnen vellen over de Kawasaki Versys 1000SE hebben we voor de testroute gekozen voor wegen met een verschillend karakter: van uiterst smalle boerenlandweg tot brede zesbaanssnelweg. Misschien is de route leuk om zelf ook eens te rijden.

[sgpx gpx=”/wp-content/uploads/gpx/TRACK-Versystest.GPX”]

Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen