Kawasaki Versys 1000 SE lezerstest: de route

Afgelopen vrijdag reden we de eerste lezerstest vanuit ons nieuwe kantoor in Hilversum. Vijf lezers, volgers en/of vrienden van MotorNL reden op een Kawasaki Versys 1000 SE de door ons uitgezette route. Om een goed oordeel te kunnen vellen over de Kawasaki Versys 1000SE hebben we voor de testroute gekozen voor wegen met een verschillend karakter: van uiterst smalle boerenlandweg tot brede zesbaanssnelweg. Misschien is de route leuk om zelf ook eens te rijden.

Total distance: 110534 m
Download file: TRACK-Versystest.GPX
Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Misschien vind je dit ook interessant?