Binnendoor naar Lombardije

Met de Hahntennjoch begint het, met de Piller Höhe gaat het verder en dan krijg je nog de Stilfserjoch en de Gaviapas. Pure motorlol.

Totale Afstand: 313986 m
Download deze route

Start: Oberammergau
Finish: Edolo
Lengte: 320 km (zonder alternatieven)
Zuivere rijtijd: ca. 7 uur
Passen: Ammersattel (1118 m), Namloser Sattel (1365 m), Hahntennjoch (1884 m), Pillerhöhe (1558 m), Kaunertaler Gletscherstraße (2750 m), Finstermünzpas (1188 m), Reschenpas (1504 m), Umbrailpas (2501 m), Stilfser Joch (2758 m), Passo di Gavia (2618 m)
Wintersluiting: Hahntennjoch, Kaunertaler Gletscherstraße en de Umbrailpas van november tot mei, Stilfser Joch (Stelvio) tot in juni. Gaviapas van december tot mei
Tol:  Kauntertaler Gletscherstraße
Alternatieve routes: Het alternatief in het Kaunertal naar de gelijknamige gletsjerweg begint in Prutz bovenin het Inntal. Voor wie de 48 stijle en krappe haarspeldbochten aan de Vinschgauer zijde van de Stilfser Joch (Stelvio) te spannend is, kiest voor de route over de Umbrailpas.
Ideale maanden: juni, juli, september en oktober. Augustus is dé Italiaanse vakantiemaand, met veel verkeer en hoge hotelprijzen.
Rijgenot: Piller Höhe, Kaunertaler Gletscherstraße, Stilfser Joch, Gaviapas
Landschap: Ammersattel, Plansee, Stilfser Joch/Ortler-massief, Umbrailpas, Gaviapas.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL