zaterdag 10 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Terug naar Dakar met de eerste motor die er won – Dakar Legends Trail 2022, deel 1

25 jaar na de dood van Thierry Sabine reden we ter nagedachtenis van de overleden organisator van de moeder aller rally’s, de Dakar Legends Trail. Een route die ons door 6 landen en langs grote stukken van de originele route tot aan de Lac Rose bracht. Na aankomst beloofden we het binnen 10 jaar nog eens opnieuw te doen. Die dag is nu gekomen. Terwijl u deze lijnen leest, zitten we hopelijk ergens halfweg tussen Parijs en Dakar. ‘We’ dat zijn ondergetekende en partner in crim...

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je bovenaan de website inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,50 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,50 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of maak een keuze uit één van onze magazine abonnementen inclusief Digitaal Premium vanaf €4,-

Thierry Sarasyn
Thierry Sarasyn is al jarenlang actief in de motorbranche als journalist in België. Hij is vooral bekend als oprichter van de online site motornieuws.be en hoofdredacteur van Motor Magazine België.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen