donderdag 8 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Spanje: Ebro – Leven en Dood aan de Rivier

Het rivierlandschap van de Ebro, die het Oosten van Spanje bijna vanaf de Atlantische Oceaan tot aan de Middellandse Zee doorstroomt, is nu eens existentieel schraal dan weer welig groen. Thomas Quast Rustig trekt een roofvogel zijn cirkels tussen de Cantabrische bergen in het Zuiden. Vanaf mijn Freewind kijk ik in de hemel en zie, hoe de vogel zich op de wind omhoog laat dragen hoog boven het keteldal, waar de Ebro ontspringt. De lege parkeerplaats boven de bron lijkt...

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je bovenaan de website inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,50 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,50 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of maak een keuze uit één van onze magazine abonnementen inclusief Digitaal Premium vanaf €4,-

Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen