13 C
Nederland
dinsdag 9 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Toerisme: Kloostermoppentoer door Groningen

‘Er gaat niets boven Groningen,’ zegt Bernard Stikfort graag. Om dat te bewijzen neemt hij ons geregeld mee op een thematoer door zijn provincie. Als ik denk dat zijn repertoire na al die jaren is uitgeput, heb ik het mis. Heb ik wel eens van de rijke kloostergeschiedenis in Groningen gehoord? Nee? Nou, dan maakt broeder Bernard toch een Kloostermoppenroute? Groningen rechttoe rechtaan saai? Niet op deze toertocht. Want Groningen is niet alleen door gasgravers en kartonnagekart...

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je bovenaan de website inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,50 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,50 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of maak een keuze uit één van onze magazine abonnementen inclusief Digitaal Premium vanaf €4,-

Michiel van Dam
Michiel van Dams schrijft als freelance redacteur prachtige reisverslagen voor Motor.NL. Reizen die de fervente motorrijder inspireren om erop uit te trekken. Wordt het Slovenië om die prachtige privé-collectie motoren te bekijken? Een rondje bergpassen in de Dolomieten? Of de Nederlandse herberg in de Vogezen, exclusief voor motorrijders?

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen