Update Marcus in Schotland

Hé, Marcus Kingma staat nog steeds in IJmuiden. Doet die Scorte het niet? Jawel hoor, maar Marcus is nog niet aangekomen in Newcastle.Gistermiddag is hij op de boot gestapt in IJmuiden. Op die boot is de Scorte vanwege het feit dat hij in een stalen omhulsel verborgen zit niet te zien. Dus zullen we Marcus pas weer kunnen volgen als hij van boord gaat aan de andere kant van de Noordzee. Het was echter zwaar weer vannacht. "We hebben windkracht 9 gehad op zee," aldus onze cineast. "Daarom komen we pas om 11.30 uur aan."

Dus… probeer het later nog eens om Marcus op de BMW K1600GTL te volgen op zijn reis door Schotland. Ga naar: web.carpointer.nl, login: motor.nl en password: Marcus.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.