donderdag 1 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Henk Wolberts overleden

Eind maart werd bij Henk alvleesklierkanker vastgesteld. Afgelopen zaterdag maakte deze vreselijke ziekte een einde aan zijn leven. Henk was met name in het ONK een bekend en geliefd persoon die enorm veel voor de Nederlandse motorsport heeft betekend.

Henk begon als coureur. In 2005 zette hij zich in voor de Stichting Racen Tegen Kanker.  Na vier jaar besloot hij opnieuw te starten met een eigen team, SOS-Racing. Een organisatie die zich inzet om kinderen in nood te helpen.

MOTOR.nl wenst de familie van Henk Wolberts veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Vrijdag 29 juli a.s. begint de afscheidsplechtigheid om 12.00 uur in de St. van Padua Kerk aan de Stationsweg 112 te Ede. Om half drie vindt de begrafenis plaats op de Gemeentelijke Begraafplaats aan de Asakkerweg te Ede. Aansluitend is er gelegenheid om de familie te condoleren in Henk’s Motorstore, gelegen aan Hoorn 19 te Ede.

Henk´s wens was om naar zijn laatste rustplaats begeleid te worden door zoveel mogelijk motoren. De familie wil dit graag voor hem realiseren. Als je mee wilt doen die laatste wens van Henk Wolberts te vervullen, stuur dan een mail naar motor@fb-racing.nl.

Foto: Racesport.nl.
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen