Henk Wolberts overleden

Eind maart werd bij Henk alvleesklierkanker vastgesteld. Afgelopen zaterdag maakte deze vreselijke ziekte een einde aan zijn leven. Henk was met name in het ONK een bekend en geliefd persoon die enorm veel voor de Nederlandse motorsport heeft betekend.

Henk begon als coureur. In 2005 zette hij zich in voor de Stichting Racen Tegen Kanker.  Na vier jaar besloot hij opnieuw te starten met een eigen team, SOS-Racing. Een organisatie die zich inzet om kinderen in nood te helpen.

MOTOR.nl wenst de familie van Henk Wolberts veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Vrijdag 29 juli a.s. begint de afscheidsplechtigheid om 12.00 uur in de St. van Padua Kerk aan de Stationsweg 112 te Ede. Om half drie vindt de begrafenis plaats op de Gemeentelijke Begraafplaats aan de Asakkerweg te Ede. Aansluitend is er gelegenheid om de familie te condoleren in Henk’s Motorstore, gelegen aan Hoorn 19 te Ede.

Henk´s wens was om naar zijn laatste rustplaats begeleid te worden door zoveel mogelijk motoren. De familie wil dit graag voor hem realiseren. Als je mee wilt doen die laatste wens van Henk Wolberts te vervullen, stuur dan een mail naar motor@fb-racing.nl.

Foto: Racesport.nl.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.