maandag 5 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Zeven motorwonderen

Deze campagne vraagt coureurs over de hele wereld om op hun favoriete weg, route of circuit te stemmen. Ze hebben de keuze uit 22 stuks. Uiteindelijk zullen er zeven op de lijst van de Seven Riding Wonders of the World komen te staan. De in totaal zeven panelleden zullen tijdens de Shell Advance Malaysian Motorcycle Grand Prix (21 t/m 23 oktober) het ultieme Riding Wonder onthullen.  

Nicky Hayden: “Er zijn veel fantastische routes die je kunt rijden. Ik ben opgegroeid op crossmotoren, maar nu ben ik weg van circuitrijden. Ik houd ervan om op de mooiste en beroemdste circuits te rijden. Je bent dan alleen met je motor, samen ga je voor de snelste tijd. Je gaat er helemaal voor!”

Meer informatie vind je hier.
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen