Zeven motorwonderen

Deze campagne vraagt coureurs over de hele wereld om op hun favoriete weg, route of circuit te stemmen. Ze hebben de keuze uit 22 stuks. Uiteindelijk zullen er zeven op de lijst van de Seven Riding Wonders of the World komen te staan. De in totaal zeven panelleden zullen tijdens de Shell Advance Malaysian Motorcycle Grand Prix (21 t/m 23 oktober) het ultieme Riding Wonder onthullen.  

Nicky Hayden: “Er zijn veel fantastische routes die je kunt rijden. Ik ben opgegroeid op crossmotoren, maar nu ben ik weg van circuitrijden. Ik houd ervan om op de mooiste en beroemdste circuits te rijden. Je bent dan alleen met je motor, samen ga je voor de snelste tijd. Je gaat er helemaal voor!”

Meer informatie vind je hier.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.