13 C
Nederland
zondag 3 juli 2022

5 Engelse Nationale Parken in één trip

Toen de mooiste delen Engeland door oprukkende steden dreigden te worden vernietigd, deden ze een Brexit nog voordat het woord begrip bestond. Het werden National Parks en Areas of Outstanding Natural Beauty. En daarom kun je nu in Noord-Engeland 1200 bochtige kilometers langs heuvels, meren en schapen rijden, zonder een bedrijfsterrein of een nieuwbouwwijk tegen te komen. ‘Wilt u voor altijd veroordeeld blijven tot de benauwdheid van de steden (…) of neemt u de weg naa...

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je bovenaan de website inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,50 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,50 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of maak een keuze uit één van onze magazine abonnementen inclusief Digitaal Premium vanaf €4,-

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

2 Reacties

 1. Hoi,

  Voor het eerst een route gedownload, het gaat om de 5 Engelse Nationale Parken in één trip!
  Als ik in Basecamp inzoom zie ik dat de route niet exaxt de bestaande wegen volgt maar er min of meer over heen ‘zig zagt’ hoe zit dat, komt dat goed als ik ook echt de route ga rijden?

  Hoor graag…

  Bernhard

  • Hangt ervan af welk bestand je gebruikt. Er zit er twee in: een track-gpx (die met de voertjes) en een route (paarse wegen). De track kun je zonder meer in je toestel importeren. Die zou ik dan ook bij voorkeur gebruiken. De route zul je moeten bewerken. dt doe je door de route te dupliceren en door ‘m een andere kleur te geven. Bij info. Vervolgens herbereken je de gedupliceerde route. Dan leg je de gedupliceerde exact op de wegen van de originele route. Is dat achter de rug, verwijder je de originele route. De gedupliceerde, bewerkte route importeer je naar je toestel.

Reacties zijn gesloten.