maandag 29 mei 2023

5 Engelse Nationale Parken in één trip

Toen de mooiste delen Engeland door oprukkende steden dreigden te worden vernietigd, deden ze een Brexit nog voordat het woord begrip bestond. Het werden National Parks en Areas of Outstanding Natural Beauty. En daarom kun je nu in Noord-Engeland 1200 bochtige kilometers langs heuvels, meren en schapen rijden, zonder een bedrijfsterrein of een nieuwbouwwijk tegen te komen. ‘Wilt u voor altijd veroordeeld blijven tot de benauwdheid van de steden (…) of neemt u de weg naa...

Onbeperkt verder lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? als abonnee om direct verder te lezen.

Wil je graag toegang? Neem dat een Motor.NL Premium abonnement vanaf €2,50 per maand. Het online bladerbaar lezen van MOTO73 en Promotor is inbegrepen.

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of wil je toch liever een magazine in de brievenbus? Kijk dan hier voor de mogelijkheden.

2 Reacties

 1. Hoi,

  Voor het eerst een route gedownload, het gaat om de 5 Engelse Nationale Parken in één trip!
  Als ik in Basecamp inzoom zie ik dat de route niet exaxt de bestaande wegen volgt maar er min of meer over heen ‘zig zagt’ hoe zit dat, komt dat goed als ik ook echt de route ga rijden?

  Hoor graag…

  Bernhard

  • Hangt ervan af welk bestand je gebruikt. Er zit er twee in: een track-gpx (die met de voertjes) en een route (paarse wegen). De track kun je zonder meer in je toestel importeren. Die zou ik dan ook bij voorkeur gebruiken. De route zul je moeten bewerken. dt doe je door de route te dupliceren en door ‘m een andere kleur te geven. Bij info. Vervolgens herbereken je de gedupliceerde route. Dan leg je de gedupliceerde exact op de wegen van de originele route. Is dat achter de rug, verwijder je de originele route. De gedupliceerde, bewerkte route importeer je naar je toestel.

Reacties zijn gesloten.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image