woensdag 7 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

2022 WorldSBK-seizoen is mooi, maar 2002 was nog mooier – terugblik

Hoewel dit WorldSBK-seizoen echt wel meer dan de moeite waard is, slaat de SBK-organisatie de plank volledig mis als ze roepen dat 2022 het beste seizoen ooit is. Onzin! Dat is natuurlijk 2002, met als ultieme finale de races op Imola. Colin Edwards vs. Troy Bayliss. Castrol Honda vs. Ducati Infostrada. De Honda VTR1000 SP2 vs. de Ducati 998 F02. Met uiteindelijk Edwards als wereldkampioen na de comeback van de eeuw, die definitief ingezet werd op het TT Circuit en daarmee heeft het mooiste...

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je bovenaan de website inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,50 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,50 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of maak een keuze uit één van onze magazine abonnementen inclusief Digitaal Premium vanaf €4,-

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen