zaterdag 23 september 2023

Duimen voor Victor Steeman na zware crash

De wegracewereld houdt opnieuw zijn adem in na een zware crash waarbij landgenoot Victor Steeman zwaargewond geraakt is. Victor kwam op Portimao tijdens de eerste race van het WorldSSP300 ten val en werd vervolgens hard geraakt door een motorfiets van een andere coureur. Het was direct duidelijk dat het zeer serieus was en nadat Steeman lang behandeld werd op de plek van het ongeluk, werd hij met spoed overgevlogen naar een ziekenhuis in Faro.

Gisterenavond werd bekend dat hij in dat ziekenhuis een schedeloperatie heeft gehad, met als voornaamste doel de druk op de hersenen te verminderen. De toestand van Steeman werd daarna door de WorldSBK-organisatie omschreven als ‘kritiek vanwege de ernstige verwondingen’. 

Het is op dit moment afwachten op een volgende medische update. Wanneer die zal komen, is op dit moment niet duidelijk.

Fotografie: Infront Media, Emil Bilars

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image