dinsdag 16 april 2024

360-graden video van Marc Marquez op de CBR1000RR-R

Honda heeft onlangs een zeer vermakelijke video uitgebracht van Marc Marquez die met de CBR1000RR-R over het Circuit van Barcelona-Catalunya rijdt.

Marquez lijkt zich niet echt comfortabel te voelen op de Fireblade. Zijn eigen race-Honda is natuurlijk op zijn maten gemaakt. Het zou ook kunnen zijn dat dit de eerste keer is dat hij op de Honda CBR1000RR-R rijdt, maar dat zal wel niet zo zijn.

Natuurlijk is Marquez op de ‘burgermansuitvoering’ van zijn racer nog steeds heel erg snel, veel sneller dan menig motorrijder ooit zou kunnen. Maar hij laat wel zien hoe indrukwekkend de Honda CBR1000RR-R is. De video gunt je ook een blik op het instrumentenpaneel in actie. En nog mooier: je hoort hoe de Fireblade over het circuit jankt.  Jammer alleen dat er behoorlijk wat windruis is als Marquez de Honda vol open zet.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen