360-graden video van Marc Marquez op de CBR1000RR-R

Honda heeft onlangs een zeer vermakelijke video uitgebracht van Marc Marquez die met de CBR1000RR-R over het Circuit van Barcelona-Catalunya rijdt.

Marquez lijkt zich niet echt comfortabel te voelen op de Fireblade. Zijn eigen race-Honda is natuurlijk op zijn maten gemaakt. Het zou ook kunnen zijn dat dit de eerste keer is dat hij op de Honda CBR1000RR-R rijdt, maar dat zal wel niet zo zijn.

Natuurlijk is Marquez op de ‘burgermansuitvoering’ van zijn racer nog steeds heel erg snel, veel sneller dan menig motorrijder ooit zou kunnen. Maar hij laat wel zien hoe indrukwekkend de Honda CBR1000RR-R is. De video gunt je ook een blik op het instrumentenpaneel in actie. En nog mooier: je hoort hoe de Fireblade over het circuit jankt.  Jammer alleen dat er behoorlijk wat windruis is als Marquez de Honda vol open zet.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?