16.9 C
Nederland
maandag 16 mei 2022

Al 9.105,01 euro voor Bo

Zoals je vorige week al op MOTOR.nl kon lezen, hebben NTS RW Racing GP, Nederlands enige GP-team, en Bo Bendsneyder een intentieverklaring getekend

In die verklaring maken ze duidelijk dat ze onderzoeken of een eventuele samenwerking voor komend seizoen mogelijk is. Zoals zo vaak speelt het budget daarbij een zeer grote rol. Om niet te zeggen een beslissende rol… 

Uiteraard zijn heel veel partijen druk bezig om dat budget rond te krijgen, maar jij kunt zelf ook helpen. Er is namelijk een speciale crowdfunding opgestart voor Bo. 

Op dit moment is er al 9.105,01 euro opgehaald, door in totaal 306 donateurs. Een mooi bedrag, alleen als je weet dat het uiteindelijke doel 50.000 euro is… Precies, werk aan de winkel. Uiteraard zou het fantastisch zijn als iemand ‘even’ 40894,99 euro overmaakt. Bo kennende zal hij echter blij zijn met letterlijk elke bijdrage.

Goed om te weten is dat iedereen die 100 euro of meer overmaakt, 20 procent korting krijgt op een toegangsbewijs voor het NTS RW Racing GP VIP Plein tijdens de 2019 Dutch TT op vrijdag.

Foto: 2Snap

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen