Al 9.105,01 euro voor Bo

Zoals je vorige week al op MOTOR.nl kon lezen, hebben NTS RW Racing GP, Nederlands enige GP-team, en Bo Bendsneyder een intentieverklaring getekend

In die verklaring maken ze duidelijk dat ze onderzoeken of een eventuele samenwerking voor komend seizoen mogelijk is. Zoals zo vaak speelt het budget daarbij een zeer grote rol. Om niet te zeggen een beslissende rol… 

Uiteraard zijn heel veel partijen druk bezig om dat budget rond te krijgen, maar jij kunt zelf ook helpen. Er is namelijk een speciale crowdfunding opgestart voor Bo. 

Op dit moment is er al 9.105,01 euro opgehaald, door in totaal 306 donateurs. Een mooi bedrag, alleen als je weet dat het uiteindelijke doel 50.000 euro is… Precies, werk aan de winkel. Uiteraard zou het fantastisch zijn als iemand ‘even’ 40894,99 euro overmaakt. Bo kennende zal hij echter blij zijn met letterlijk elke bijdrage.

Goed om te weten is dat iedereen die 100 euro of meer overmaakt, 20 procent korting krijgt op een toegangsbewijs voor het NTS RW Racing GP VIP Plein tijdens de 2019 Dutch TT op vrijdag.

Foto: 2Snap

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL