Al 9.105,01 euro voor Bo

Zoals je vorige week al op MOTOR.nl kon lezen, hebben NTS RW Racing GP, Nederlands enige GP-team, en Bo Bendsneyder een intentieverklaring getekend

In die verklaring maken ze duidelijk dat ze onderzoeken of een eventuele samenwerking voor komend seizoen mogelijk is. Zoals zo vaak speelt het budget daarbij een zeer grote rol. Om niet te zeggen een beslissende rol… 

Uiteraard zijn heel veel partijen druk bezig om dat budget rond te krijgen, maar jij kunt zelf ook helpen. Er is namelijk een speciale crowdfunding opgestart voor Bo. 

Op dit moment is er al 9.105,01 euro opgehaald, door in totaal 306 donateurs. Een mooi bedrag, alleen als je weet dat het uiteindelijke doel 50.000 euro is… Precies, werk aan de winkel. Uiteraard zou het fantastisch zijn als iemand ‘even’ 40894,99 euro overmaakt. Bo kennende zal hij echter blij zijn met letterlijk elke bijdrage.

Goed om te weten is dat iedereen die 100 euro of meer overmaakt, 20 procent korting krijgt op een toegangsbewijs voor het NTS RW Racing GP VIP Plein tijdens de 2019 Dutch TT op vrijdag.

Foto: 2Snap

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.