dinsdag 16 juli 2024

AMA Supercross: Cameron Mcadoo in beeld

Als je een topcrosser zo ziet zitten als Cameron Mcadoo links, kun je slechts hopen dat het niet heel erg is… Een klein foutje op een dubbele deed hem totaal verkeerd uitkomen voor de volgende sprong, waardoor hij als een soort Epke Zonderland een voor ons totaal onbekend turnelement uitvoerde, doordat zijn benen bleven ‘hangen’ aan zijn Kawasaki KX250. De rode vlag ging zelfs uit, omdat Mcadoo bovenop de bult lag, dus einde race voor hem zou je denken. Maar wat bleek? Hij mocht volgens de regels weer meedoen en na een medische check kon hij gewoon weer starten. Om – zonder rijnummer – derde te worden! Zelfs Ricky Carmichael, tegenwoordig co-commentator, was sprakeloos en dat was zo’n beetje voor het eerst in de geschiedenis.

Check hier de live beelden van de crash. Normaal verwijzen wij er liever niet naar, maar dit is wel zo bijzonder dat we eenmalig een uitzondering maken. Je moet het echt zien om het een beetje te kunnen geloven.

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment spelen motoren een grote rol in zijn leven en die rol is als hoofdredacteur alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen