zaterdag 1 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Bijzondere editie van ijsspeedway spektakel in Thialf Heerenveen

Drie jaar moesten we wachten, maar eindelijk kon het weer: racen in Thialf. Het Wereldkampioenschap IJsspeedway 2022 werd in de schaatstempel beslist. En door de oorlog in Oekraïne waren het niet de doorgaans dominante Russen die er met de hoofdprijzen vandoor gingen. Tekst: Gert Bos In meerdere opzichten was het een bijzonder weekend in Heerenveen. Erik Hoekstra nam in 2019 na 37 jaar het roer over van Theo Verdegem. De nieuwbakken voorzitter van de Stichting I...

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je bovenaan de website inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,50 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,50 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of maak een keuze uit één van onze magazine abonnementen inclusief Digitaal Premium vanaf €4,-

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen