vrijdag 30 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

EK en WK IJsrace: Jasper Iwema met medaillekansen op EK

EK IJSRACE Sanok (Polen), 19 februari Na de eerste racedag van het EK ijsspeedway staat Jasper Iwema op de vijfde plaats. In het Poolse Sanok begon hij voortvarend aan de wedstrijd. Met twee overwinningen en twee tweede plaatsen lag hij op koers voor een plek in de finale. De steeds slechter wordende ijsvloer werkte echter in het nadeel van Iwema. Het werd duidelijk dat hij het lek nog niet boven heeft voor wat betreft de afstelling van d...

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je bovenaan de website inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,50 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,50 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of maak een keuze uit één van onze magazine abonnementen inclusief Digitaal Premium vanaf €4,-

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen