Bikers’ Classics goes Superbike

Komend jaar valt de Bikers’ Classics gelijk met de Dutch TT. Althans, op zaterdag. Voor haar 2012-editie zal de Bikers’ Classics in Francorcamps de succesformule daarom aanpassen. Tijdens de tiende verjaardag van het evenement krijgt een selectie van naakte Superbikes en vroege World Superbike-machines een prominente plek in het drukke schema. Natuurlijk blijft er in de Belgische Ardennen ook nog volop ruimte voor Grand Prix-motoren uit de jaren 70 en 80.

Deze ‘Bikers’ Classics goes Superbike’-aanpak markeert een nieuw begin voor het grootste classic race evenement van Europa. De organisatie vindt dat het tijd is voor verandering en daarom stapt de Bikers’ Classics een nieuwe interessante raceperiode binnen. Nu al is de steun van trouwe deelnemende teams overweldigend en door heel Europa worden inmiddels legendarische Superbikes gerestaureerd en geprepareerd. En zonder namen te willen noemen kan de organisatie nu al een veld van gemotiveerde coureurs van wereldklasse garanderen.

De Bikers’ Classics vindt plaats van vrijdag 29 juni tot en met zondag 1 juli. Later meer.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.