Film > Nieuwjaarsprong anders bekeken

Afgelopen maandag kon je op MOTOR.nl de beelden zien van Robbie Maddison’s mislukte recordpoging. Dat waren echter traditionele beelden. Gelukkig heeft Red Bull het niet zo met tradities en dus moest het ook anders gefilmd worden. Hoe? Met een helmcamera. Dat die camera bij sneeuwscooterspecialist Levi LaValle op z’n helm geplakt zit, doet wat ons betreft niets af aan de beelden. Deze gasten zijn echt g.e.k.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.