Casey Stoner gaat RC213V testen

Hoewel de tweevoudig wereldkampioen MotoGP vorig jaar afscheid nam, blijkt Casey Stoner toch nog wel wat betrokken te zijn bij Honda’s project in de koningsklasse. Volgens onze vrienden van MotorCycleNews gaat hij de 2014-versie van de RC213V rijden op Motegi. Dit zou in augustus plaats moeten vinden.

Het gaat niet alleen om de fabrieksfiets, maar ook de productieracer die volgend seizoen ingezet gaat worden. Als het goed is, zou het bericht vandaag door Honda bevestigd gaan worden. Ondanks de rumoeren rondom een eventuele wildcard blijft het vooralsnog gewoon testwerk. Honda heeft al te kennen gegeven dat Stoner niet zal gaan racen. Maar misschien zijn dit dan de voorbereidingen op een volledig 2014-seizoen?

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?