Snelle Zweden naar Zwarte Cross

Ook de Zweedse motorcrossers Filip Bengtsson (foto) en Kim Lindstrom komen vol gas richting de Zwarte Cross. Bengtsson staat momenteel tweede in de tussenstand van de ONK MX1 en Kim Lindstrom werd vorig jaar tweede in het Zweeds kampioenschap. Uiteraard gaan beide voor de overwinning in de Superklasse.

Het zijn niet de enige Scandinavische motorcrossers op de deelnemerslijst van de Superklasse: Rasmus Sjorberg en Rikard Hansson uit Zweden ,Gert Krestinov uit Estland. Ook 85cc-rijders Kim Savaste uit Finland, Mikkel Ringfeldt Haarup, Sara Andersen, Marcus Rene Petersen en Glen Meier uit Denemarken zullen meedoen.

Helaas is Ceriel Klein kromhof geblesseerd doordat hij in Letland zijn heup heeft gebroken.

Kaarten voor het Zwarte Cross Festival 2013 zijn te bestellen via www.zwartecross.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.