Checa mag blijven

Checa’s nieuwe teammaat wordt Davide Giugliano, die dit jaar kampioen werd van de Superstock 1000 met Althea Racing. Twee kampioenen in één team, dat wordt interessant volgend raceseizoen!

Genesio Bevilacqua, General Manager van Althea Racing: “Het team is sterker dan ooit! We zijn ervan overtuigd dat Carlos en Davide hoge ogen zullen gooien in het WSBK van 2012. Het team zal de rijders volledig ondersteunen. Bijzondere dank gaat uit naar Claudio Domenicali en Ducati, die ons in 2012 weer bij zullen staan.”
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.