Mooie kans voor Zeelen

Tijdens een zeer bijzondere ontmoeting op de Nürburgring met de eigenaar en teammanager van het Althea Ducati team is Dutch Supersport-coureur Koen Zeelen uitgenodigd om deel te nemen aan de officiële test voor het seizoen 2012 in Portimao, Portugal. Een voor Nederlandse begrippen unieke uitnodiging!
De Yamaha-rijder uit Grubbenvorst mag voor de klasse FIM Superstock 1000 met een Ducati 1198R en met de nieuwe Ducati 1199R gaan testen.
Koen: “Hiermee is voor mij een droom uitgekomen! Dit is wellicht een grote stap in mijn racecarrière.”

Uiteraard houden we jullie op de hoogte over hoe het Koen is vergaan!
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.