zondag 21 april 2024

Ducati Club Race 2021 in laatste weekend van mei

De organisatoren van de Ducati Club Race hebben zich over de teleurstelling van het niet doorgaan van de 2020-editie gezet en zijn vol enthousiasme begonnen aan de voorbereiding van het raceweekend in 2021.

Dat zal zoals gebruikelijk worden gehouden in het laatste weekend van mei, te weten van 28-30 mei. Plaats van handeling is wederom het TT Circuit Assen.

2021 Ducati XDiavel: nieuwe kleuren en meer vermogen

Over hoe het programma er zal uitzien valt op dit moment nog geen zinnig woord te zeggen, omdat het nog volstrekt onduidelijk is wat de mogelijkheden voor evenementen rond die tijd zullen zijn. Er wordt voorlopig gewerkt met meerdere scenario’s om op elke situatie voorbereid te zijn.

Zodra er wat meer bekend is over de programmering van de komende Ducati Club Race 2021 zal de organisatie dat communiceren. En wij natuurlijk ook!

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen