vrijdag 9 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Eerste Supersport-race op Man is prooi voor Anstey

Lang leek het erop dat Cameron Donald de Supersport-wedstrijd op de TT van Man zou gaan winnen. Echter in de laatste ronde, liggend op kop, moest hij zijn Honda van Team Wilson Craig aan de kant zetten door technische problemen. Bruce Anstey op de Padgetts Honda profiteerde daar optimaal van en kon zijn achtste TT-zege grijpen. Met hem mochten Keith Amor en Guy Martin eveneens richting podium. Voor Amor was het zijn vijfde podiumfinish. Martin hield op zijn Suzuki van Relentless nog maar net Gary Johnson van zich af. Het verschil na drie ronden was slechts 1,18 seconden. John McGuinness, winnaar van de eerste Superbike-race op zaterdag, werd ditmaal vijfde. 
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen