Eerste Supersport-race op Man is prooi voor Anstey

Lang leek het erop dat Cameron Donald de Supersport-wedstrijd op de TT van Man zou gaan winnen. Echter in de laatste ronde, liggend op kop, moest hij zijn Honda van Team Wilson Craig aan de kant zetten door technische problemen. Bruce Anstey op de Padgetts Honda profiteerde daar optimaal van en kon zijn achtste TT-zege grijpen. Met hem mochten Keith Amor en Guy Martin eveneens richting podium. Voor Amor was het zijn vijfde podiumfinish. Martin hield op zijn Suzuki van Relentless nog maar net Gary Johnson van zich af. Het verschil na drie ronden was slechts 1,18 seconden. John McGuinness, winnaar van de eerste Superbike-race op zaterdag, werd ditmaal vijfde. 
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.