Even peilen > Rossi naar Yamaha

De kogel is door de kerk: Valentino Rossi keert na twee tragische jaren op Ducati terug naar Yamaha, waarmee hij vier keer wereldkampioen werd. Het onderwerp houdt de gemoederen nogal bezig en de meningen lopen zeer uiteen. De één vindt het karakter, de ander een gebrek aan doorzettingsvermogen. De één voorspelt een nieuw wereldkampioenschap, de ander heeft het over vergane glorie. Altijd leuk en goed voor pittige discussies. Wat is jouw mening over dit onderwerp?

Rossi terug naar Yamaha
A. Jammer, hij had moeten doorzetten bij Ducati.
B. Karakter: hij gaat voor de titel, niet voor het geld.
C. Ook op de Yamaha zal hij het niet meer kunnen bijbenen.
D. Hij wordt weer kampioen, let maar op!
E. Valentino wie?

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?