Dovizioso naar Ducati

De kogel is door de kerk, Andrea Dovizioso gaat het vrijgekomen plekje bij het Ducati MotoGP Team invullen. De Italiaan stapt zo in twee jaar tijd over van Honda naar Yamaha en nu dus naar Ducati. De 26-jarige Dovizioso tekende een contract van twee jaar bij de Bolognese motorfabrikant die nu in handen is van Lamborghini/Audi.

In de voornamelijk Italiaanse media wordt momenteel fel gediscussieerd of het een verstandige stap is van Dovizioso. Volgens sommigen is het einde carrière, volgens anderen kan het niet misgaan voor de Italiaan. Als het Dovizioso niet lukt om de Desmosedici te temmen kan hij immers altijd wijzen naar een zekere Valentino Rossi. Lukt het hem wel dan is hij de held van Italië.

Het is hoe dan ook een zeer interessante overstap.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?