Extra bussen tijdens TT

Natuurlijk, wij gaan met de motor Naar. Maar misschien is die van jouw stuk, of ben je je rijbewijs kwijt of pak je graag een biertje… De TT en het TT-festival zijn ook dit jaar goed bereikbaar met de bus. Op donderdag 28, vrijdag 29 en zaterdag 30 juni rijden veel extra bussen van en naar Assen en het TT Circuit.

Tussen station Assen en het circuit gaan de pendelbussen op donderdag van 7.00 uur ‘s morgens tot 3.00 uur ’s nachts en van vrijdagochtend 7.00 uur tot zaterdag middernacht. Een retourkaartje kost 5 euro en is te koop bij de chauffeur. Op enkele tijdstippen is er een speciaal verkooppunt bij de bussen.

Tussen Camping Witterzomer, Witten en station Assen rijden de pendelbussen op donderdag van 17.00 tot 3.00 uur ’s nachts en op vrijdag van 17.00 uur tot zaterdag 7.00 uur ’s morgens. Een retourkaartje met de pendelbus kost ook 5 euro en is eveneens te koop bij de buschauffeur. Op enkele tijdstippen is er wederom een speciaal verkooppunt bij de bussen.

Op de volgende verbindingen rijden donderdagnacht nachtbussen tot ongeveer 2.00 uur ’s nachts: Assen – Smilde – Dieverbrug, Assen – Beilen – Westerbork, Assen – Haren – Groningen en Assen – Smilde – Oosterwolde.

Vrijdagavond en de hele nacht rijden veel extra bussen van/naar Assen op de volgende routes: Assen – Smilde – Dieverbrug, Assen – Beilen – Westerbork, Assen – Haren – Groningen, Assen – Smilde – Oosterwolde, Assen – Rolde – Gieten. Daarnaast rijden enkele extra ritten naar Meppel, Emmen en Stadskanaal visa versa.

NS rijdt zaterdag 30 juni voor de bezoekers van het TT-festival extra vroege stoptreinen richting Zwolle en Groningen. Zaterdag overdag rijdt NS met langere treinen en zet extra materiaal in.

Bron: TT Festival Assen

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.