Film > Beach on Wheels

Op 14 en 15 september, vandaag en morgen dus, is Putten de motorgemeente van Nederland. De Stichting Dutch Rally Association houdt dan een tweedaags familiefeest met de veelzeggende naam Beach on Wheels. De vrijdag staat vanaf 13.00 uur in het teken van kermisattracties, Kidz on Wheels, een Boeren Brommer Cross, BMX en een heuse Boeren 2 hours Night Cross op het met fakkels verlichte strand van Nulde. Direct na afloop is iedereen welkom op de Beach Party in de grote feesttent.

Een belangrijk deel van het zaterdagprogramma wordt ingenomen door crosswedstrijden, georganiseerd onder de vlag van de MON. Wij gingen woensdagavond alvast even kijken hoe de baan erbij lag op strand Nulde. Daarbij hingen we een paar camera’s aan een paar helmen en zette hier en daar een cameraman neer. Het resultaat is hieronder te zien.

Meer informatie: www.beachonwheels.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.