maandag 29 mei 2023

Film > Beach on Wheels

Op 14 en 15 september, vandaag en morgen dus, is Putten de motorgemeente van Nederland. De Stichting Dutch Rally Association houdt dan een tweedaags familiefeest met de veelzeggende naam Beach on Wheels. De vrijdag staat vanaf 13.00 uur in het teken van kermisattracties, Kidz on Wheels, een Boeren Brommer Cross, BMX en een heuse Boeren 2 hours Night Cross op het met fakkels verlichte strand van Nulde. Direct na afloop is iedereen welkom op de Beach Party in de grote feesttent.

Een belangrijk deel van het zaterdagprogramma wordt ingenomen door crosswedstrijden, georganiseerd onder de vlag van de MON. Wij gingen woensdagavond alvast even kijken hoe de baan erbij lag op strand Nulde. Daarbij hingen we een paar camera’s aan een paar helmen en zette hier en daar een cameraman neer. Het resultaat is hieronder te zien.

Meer informatie: www.beachonwheels.nl

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image