zaterdag 10 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

E-scooter forenzenrit Almere Amsterdam

Op maandag 17 september geeft Annemarie Jorritsma het startschot van de e-scooter forenzenrit van Almere naar Amsterdam. Deze rit wordt georganiseerd door Natuur & Milieu, de Nederlandse Stichting Geluidshinder en RAI Vereniging, in het kader van de Europese Mobiliteitsweek. De organisaties hopen, in samenwerking met de gemeente Almere, te laten zien wat de kansen zijn voor de bereikbare stad met de e-scooter, door als eerste over de E-freeway van Almere naar Amsterdam-Zuidoost te reizen.

Eind 2012 start de gemeente Almere met de metropoolregio Amsterdam het project E-freeway Almere-Amsterdam. Doel van dit project is automobilisten te stimuleren om voor het woon-werkverkeer gebruik te maken van de e-scooter of e-bike. De komende jaren wordt op de woon-werkroute Almere-Amsterdam hard gewerkt aan de uitbreiding van de A1-A6-A9 en dat gaat waarschijnlijk een beste chaos worden…

Bron: RAI Vereniging
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikelNieuwe MOTO73 is uit
Volgend artikelFilm > Beach on Wheels

Gerelateerde artikelen