vrijdag 29 maart 2024

E-scooter forenzenrit Almere Amsterdam

Op maandag 17 september geeft Annemarie Jorritsma het startschot van de e-scooter forenzenrit van Almere naar Amsterdam. Deze rit wordt georganiseerd door Natuur & Milieu, de Nederlandse Stichting Geluidshinder en RAI Vereniging, in het kader van de Europese Mobiliteitsweek. De organisaties hopen, in samenwerking met de gemeente Almere, te laten zien wat de kansen zijn voor de bereikbare stad met de e-scooter, door als eerste over de E-freeway van Almere naar Amsterdam-Zuidoost te reizen.

Eind 2012 start de gemeente Almere met de metropoolregio Amsterdam het project E-freeway Almere-Amsterdam. Doel van dit project is automobilisten te stimuleren om voor het woon-werkverkeer gebruik te maken van de e-scooter of e-bike. De komende jaren wordt op de woon-werkroute Almere-Amsterdam hard gewerkt aan de uitbreiding van de A1-A6-A9 en dat gaat waarschijnlijk een beste chaos worden…

Bron: RAI Vereniging
 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen