Film > Dit is Amerikaans Supercross

Davi Millsaps won afgelopen weekeinde de eerste ronde van het Amerikaans Supercross in Anaheim. Grote kans dat je er niets van mee hebt gekregen. Bepaald niet vreemd want deze sport leeft amper in Europa want enkel de echte liefhebber volgt deze spectaculaire sport. Na het zien van de volgende film hoor jij zeer waarschijnlijk ook tot deze selecte groep. Ga hier maar eens voor zitten, CBS met de beste Supercross-races van de voorbije dertig jaar.

Komend weekend wordt in het Duitse Dortmund de dertigste editie van de plaatselijke Supercross verreden. Meer dan de moeite. Zaterdag is al uitverkocht maar als je een beetje opschiet moet het nog lukken een entreekaart voor vrijdag of zondag te bemachtigen. Alle informatie is te vinden op www.supercross-dortmund.de. Voor de goede orde, Dortmund ligt op slechts honderd kilometer van Venlo.

Foto: KTM

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.