Film > Dit is het WK Superbike

Daniel Postmus, je kunt met zijn 2.10 meter niet om hem heen in het WK Superbike-rennerskwartier. De monteur van Castrol Honda-coureur Johnny Rea torent werkelijk boven alles uit. Dat bracht de perschef van het Nederlandse team op het idee om Daniel een helmcamera op te laten doen. Het resultaat is de Superpole van Portimão totaal anders bekeken. Maak de snelste ronde ooit op het Portugese circuit, 1’41.712, mee zoals je nog nooit meegemaakt hebt!

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?