Voor het goede doel

Sexy maar zeker niet ordinair. Heels & Wheels heeft een zeer bijzondere kalender gemaakt. Op de twaalf platen staan dames die ook echt motorrijden maar dan net iets anders gefotografeerd. Alle winst die ermee behaald wordt, gaat rechtstreeks naar Stichting Pink Ribbon. Zo vechten ze samen tegen borstkanker.

Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten. Een kalender kost namelijk slechts 14,99 euro. Ook de 1,84 euro aan verzendkosten mag geen naam hebben. Bestellen kan via www.heelsandwheels.nl/shop. Let op, wacht niet te lang als je vanaf 1 januari 2012 al wil genieten van echte, natuurlijke motorvrouwen. Doen!

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.