13 C
Nederland
zaterdag 20 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Voor het goede doel

Sexy maar zeker niet ordinair. Heels & Wheels heeft een zeer bijzondere kalender gemaakt. Op de twaalf platen staan dames die ook echt motorrijden maar dan net iets anders gefotografeerd. Alle winst die ermee behaald wordt, gaat rechtstreeks naar Stichting Pink Ribbon. Zo vechten ze samen tegen borstkanker.

Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten. Een kalender kost namelijk slechts 14,99 euro. Ook de 1,84 euro aan verzendkosten mag geen naam hebben. Bestellen kan via www.heelsandwheels.nl/shop. Let op, wacht niet te lang als je vanaf 1 januari 2012 al wil genieten van echte, natuurlijke motorvrouwen. Doen!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen