Film > Ron Haslam is record kwijt aan Rutter

Ron Haslam, vader van Leon, is dit weekend een bijzonder record kwijtgeraakt aan Michael Rutter. De Ducati-coureur wist de Macau GP voor zevende keer te winnen en is daarmee eindelijk Haslam voorbijgestreefd. Sinds 2005 stonden de twee met zes zeges gelijk.

Rutters teamgenoot Martin Jessopp werd tweede op ruim vier seconden. Dat Jessopp überhaupt aan de finish kwam mag een wonder heten want al in de eerste ronde raakte hij met zijn schouder vol de vangrail. Ian Hutchinson pakte de laatste podiumplaats.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?