Film > Samenvatting GP Qatar

Na een (veel te) lange winterpauze was het gisterenavond eindelijk zover! De MotoGP is weer begonnen. Aan kop was het niet al te spannend, maar het generatieconflict daarachter maakte alles goed. Als dit de opmaat voor de rest van het seizoen is, tekenen wij er direct voor.

Jasper Iwema heeft zijn eerste drie punten van het seizoen 2013 binnen. Onder het kunstlicht van het circuit van Losail finishte de RW Racing GP-coureur als dertiende na een zwaarbevochten strijd. Zijn teamgenoot Jakub Kornfeil was minder blij. Gehinderd door elektronische problemen viel de Tsjech in de laatste twee ronden terug van de tiende naar de 22e plaats.

Bekijk hier de ruime samenvatting van 5 minuten en 35 seconden.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.






Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.