donderdag 6 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Film > Samenvatting GP Qatar

Na een (veel te) lange winterpauze was het gisterenavond eindelijk zover! De MotoGP is weer begonnen. Aan kop was het niet al te spannend, maar het generatieconflict daarachter maakte alles goed. Als dit de opmaat voor de rest van het seizoen is, tekenen wij er direct voor.

Jasper Iwema heeft zijn eerste drie punten van het seizoen 2013 binnen. Onder het kunstlicht van het circuit van Losail finishte de RW Racing GP-coureur als dertiende na een zwaarbevochten strijd. Zijn teamgenoot Jakub Kornfeil was minder blij. Gehinderd door elektronische problemen viel de Tsjech in de laatste twee ronden terug van de tiende naar de 22e plaats.

Bekijk hier de ruime samenvatting van 5 minuten en 35 seconden.
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen