Film > SuperSic tribute Allez Allez Overzee

Net als de rest van de motorwereld is ook Joost Overzee diep geraakt door het overlijden van Marco Simoncelli. Zo diep zelfs dat hij besloot een filmpje op te nemen voor de Italiaan. Voor iemand die nog in het tijdperk van de LP zit zeer bijzonder. Nog bijzonderder is dat Allez Allez Overzee het zelfstandig op YouTube kreeg. En wat blijkt? Joost is online nog steeds Joost. Bekijk snel deze zeer speciale bijdrage voor een zeer speciale coureur. Ciao Marco, ook namens Joost.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.