Film > Toch nog succes voor Rossi

2011 was niet echt het jaar van Valentino Rossi. Eén podiumplaats en een record aantal crashes geeft dit het beste weer. Toch heeft de Italiaan het seizoen positief afgesloten, al was het wel op vier wielen… De Ducati-coureur werd tweede tijdens de Monza Rally Show.

Rossi kwam slechts 24,2 seconden tekort op winnaar Sébastien Loeb… Voor de goede orde, Loeb is achtvoudig rally wereldkampioen. Ook landgenoten Andrea Dovizioso en Andrea Iannone deden mee maar wisten niet in de top-50 te finishen.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.