Film > Van der Mark wint thuisrace!

Net als afgelopen jaar won Michael van der Mark op het TT Circuit van Assen de Superstock 600-wedstrijd. De Nederlander had een fantastische start vanaf de derde plaats op de startgrid en was eerste na de Haarbocht. De EAB Ten Kate Junior Team-rijder gaf vervolgens alles wat hij in zich had en reed weg van de rest van het veld. Aan het einde van de droge race had hij een voorsprong van bijna vijf seconden op Spanjaard Nacho Calero Perez (Yamaha) en de Belg Gauthier Duwelz (Yamaha).

Van der Mark: “Ik ben zo blij voor mij en voor mijn team. Ik had een hele goede start en dat gold ook voor de eerste ronden. Ik wist dat ik een goede racesnelheid had en dat gaf mij veel vertouwen. Elke ronde pushte ik zo hard als ik kon en was daardoor in staat weg te lopen bij de rest. Ik wil iedereen bedanken die mij dit weekend geholpen heeft, mijn team, mijn sponsors, mijn familie, mijn fans. Het was een prachtig weekend, nu op naar Monza!”

Op www.tt-assen.com/fanzone/videos/ staan nog veel meer films waarin ook de andere Nederlanders aan bod komen, die overigens allemaal zeer sterk reden.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?