13 C
Nederland
dinsdag 16 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Rij jij een jaar lang Kawasaki?

Een jaar lang rijden met de nieuwe Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer. Wie wil dat nou niet? De respons op deze ongelooflijk bijzondere actie van MOTOR.nl en MOTOR Magazine was dan ook groot. Het complete computersysteem van Sanoma kraakte en piepte door de vele inzendingen maar hield gelukkig net stand waardoor wij de winnaar hebben kunnen selecteren!

Heb jij gewonnen? Kijk snel in je mail want de winnaar heeft inmiddels bericht gehad van ons. Ben jij die gelukkige man of vrouw? Dan rij jij een jaar lang Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer. Maar dat is niet alles, lang niet alles.

Want jij wint ook nog eens een Büse Bologna STX jack ter waarde van 389,95 euro, een Büse motorbroek van 299,95 euro, Buse B40 laarzen met een prijskaartje van 129,95 euro,  Buse Hurricane handschoenen (89,95 euro), een ROCC 521 helm die 149,95 euro kost, een TomTom Rider van 299,95 euro, een Total tankpas met een tegoed van 1.000 euro en Continental banden ter waarde van 473 euro. Inderdaad, dat is meer dan 3.000 euro aan accessoires!

Namens MOTOR.nl en MOTOR Magazine veel veilige kilometers toegewenst!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen