maandag 30 januari 2023

Francesco Bagnaia in beeld: Raak voor de man met de kruk

Een man met een kruk is op een willekeurig paddock waar dan ook ter wereld helemaal niets bijzonders. Er is er altijd wel ergens eentje geblesseerd. Maar als je weet dat de man op de foto, Francesco Bagnaia, zojuist tweede is geworden in de eerste van twee MotoGP-races op Misano, heb je het ineens over het bijzondere ver voorbij. Pas een paar dagen ervoor werd hij fit verklaar. Nou ja fit… Fit genoeg om te kunnen racen moeten we zeggen, want lopend had ‘Pecco’ nog altijd een kruk nodig...

Onbeperkt verder lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? als abonnee om direct verder te lezen.

Wil je graag toegang? Neem dat een Motor.NL Premium abonnement vanaf €2,50 per maand. Het online bladerbaar lezen van MOTO73 en Promotor is inbegrepen.

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of wil je toch liever een magazine in de brievenbus? Kijk dan hier voor de mogelijkheden.

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen