maandag 5 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Frans Verhoeven weg bij Speedbrain UPDATE

UPDATE 5-7-2011
Frans Verhoeven en Bert Duursma hebben besloten ook te gaan samenwerken op het gebied van reizen en trainingen. Verhoeven neemt de ervaren endurorijders onder zijn hoede en Duursma doet dat voor de allroad rijders. Daarnaast blijft Duursma de zakelijke belangen van Frans behartigen met betrekking tot zijn deelname aan Le Dakar. Meer info: www.berrt.nl.

BERICHT 28-6-2011
In goed overleg is Frans Verhoeven vertrokken bij Husqvarna Monster Energy Speedbrain. De Nederlandse Dakar-specialist voorzag een onzekere toekomst richting de start van de Dakar Rally 2012. Het contract van de 44-jarige Verhoeven met Speedbrain liep door tot en met februari 2012, maar dat is nu afgekocht. ‘Erg jammer dat het zo heeft moeten lopen, maar ik ben wel opgelucht dat er nu een oplossing gevonden is’, meldde Verhoeven.

De in België wonende Verhoeven gaat nu hoogstwaarschijnlijk via Vectra Racing (waar hij in 2009 de Dakar mee reed) richting Zuid-Amerika. Het komende halfjaar hoopt Verhoeven op conditie te blijven door nog verschillende rallies te rijden. De laatste rally die hij reed met Speedbrain was Abu Dhabi Desert Challenge. Verhoeven werd daar na vijf dagen vierde in de eindstand.

Teamgenoot David Frétigné eindigde als zevende. Ook de Fransman zal hoogstwaarschijnlijk op zoek moeten naar een nieuwe werkgever. Aprilia zou een mogelijke optie zijn. De Abu Dhabi Desert Challenge werd overigens gewonnnen door Marc Coma.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen