Nieuw > Arai Chaser V ‘Thrill White’

De in 2011 geïntroduceerde Arai Chaser V is momenteel een van de meest gewilde helmen in het Arai-gamma. Vanaf heden is aan deze populaire Chaser V reeks het ‘Trill White’ design toegevoegd.

Het zwart/witte design is afkomstig van Aldo Drudi en voorzien van het kenmerk van de meester, de vingerafdruk. De helm is vanaf heden uit voorraad leverbaar in de maten XS tot en met XXL. De helm kost 599 euro. Meer weten? Neem dan contact op met importeur Hoco Parts, via 0342 412 290 of email naar arai@hocoparts.com.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.