GR Motosport is beroofd

Het WD-40 GR Motosport British Superbikes-team van Jack Kennedy, Sam Hornsby en Tarran MacKenzie mist sinds afgelopen nacht twee Kawasaki ZX10Rs en een Kawasaki ZX6R, nadat er bij hun werkplaats in Sheffield in Engeland ingebroken werd.

Teameigenaar Brent Gladwin is er zacht gezegd niet blij mee en looft een fikse beloning uit, en al noemt hij geen cijfers, de twee volledig opgebouwde superbikes en de supersport-machine hebben aardig wat geld gekost en vervangen zal het team waarschijnlijk nog zo veel meer kosten.

Nou is de kans klein dat de fietsen zich in Nederland bevinden of dat een Hollander tips kan geven over de toedracht of daders, maar Nederland is één van de directe verbindingen de Britse eilanden af. De machines door verkopen in eigen land zal al gauw opvallen, op het continent al minder.

Dus mocht je vandaag of morgen op de A2 ingehaald worden door een auto met aanhanger, afgeladen met drie Kawasaki’s in WD-40-trim, of dat je lokale huis-aan-huis-blaadje er een paar tussen de zoekertjes heeft staan; even contact op nemen met GR Motosport. Je weet niet, hé!

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?