13 C
Nederland
vrijdag 12 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

GR Motosport is beroofd

Het WD-40 GR Motosport British Superbikes-team van Jack Kennedy, Sam Hornsby en Tarran MacKenzie mist sinds afgelopen nacht twee Kawasaki ZX10Rs en een Kawasaki ZX6R, nadat er bij hun werkplaats in Sheffield in Engeland ingebroken werd.

Teameigenaar Brent Gladwin is er zacht gezegd niet blij mee en looft een fikse beloning uit, en al noemt hij geen cijfers, de twee volledig opgebouwde superbikes en de supersport-machine hebben aardig wat geld gekost en vervangen zal het team waarschijnlijk nog zo veel meer kosten.

Nou is de kans klein dat de fietsen zich in Nederland bevinden of dat een Hollander tips kan geven over de toedracht of daders, maar Nederland is één van de directe verbindingen de Britse eilanden af. De machines door verkopen in eigen land zal al gauw opvallen, op het continent al minder.

Dus mocht je vandaag of morgen op de A2 ingehaald worden door een auto met aanhanger, afgeladen met drie Kawasaki’s in WD-40-trim, of dat je lokale huis-aan-huis-blaadje er een paar tussen de zoekertjes heeft staan; even contact op nemen met GR Motosport. Je weet niet, hé!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen