Herlings wint Ricky Carmichael Award

Hoewel Jeffrey Herlings, Donny Bastemeijer en Herjan Brakke tijdens de Motorcross der Naties niet verder dan de negende plaats kwamen, heeft Herlings toch een bijzondere prijs aan dit evenement overgehouden. De Brabander ontving namelijk voor de tweede keer in drie jaar de Ricky Carmichael Award voor de jongste best geklasseerd coureur. Herlings werd tweede en negende. De titel ging voor de 22ste keer naar de Verenigde Staten.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?